miercuri, iunie 19, 2024
AcasăAgenda ZileiLovitură pentru PSD: Alianța Pro București 2020 și-a anunțat candidații la Capitală

Lovitură pentru PSD: Alianța Pro București 2020 și-a anunțat candidații la Capitală

Alianța Pro București 2020 și-a anunțat candidații la Capitală, pentru Primăria București candidatul fiind dr. Ioan Sîrbu, potrivit lui Victor Ponta, lider al Pro România.


„Alianţa Pro Bucureşti 2020 îl va susţine pentru funcţia de primar general pe domnul doctor Ioan Sîrbu. Este nevoie poate mai mult ca niciodată de cineva în Bucureşti care să nu facă politică. Este o persoană care aproape un deceniu a condus unul dintre spitalele de marcă din România – Spitalul Militar Central. Are o experienţă şi medicală şi administrativă importantă şi o persoană cu care Alianţa Pro Bucureşti 2020 încearcă să ofere o alternativă”, a declarat Victor Ponta într-o conferinţă de presă.

Potrivit lui Ponta, prin această alianţă se doreşte constituirea unei alternative pentru Bucureşti.

„Sunt bucureştean şi bucureştenii nu vor să fie obligaţi prizonieri: dacă nu votezi cu Nicuşor, iese Firea; dacă nu votezi cu Firea, iese Nicuşor. Cred că obligaţia noastră a fost să creăm o alternativă pentru Bucureşti, pentru sectoarele Capitalei, pentru echipa de consilieri”, a adăugat liderul Pro România.

Alianța Pro București 2020 și-a anunțat candidații la Capitală

Victor Ponta şi Robert Negoiţă au anunţat totodată care vor fi candidaţii cu care Alianţa Pro Bucureşti 2020 va candida la alegerile locale pentru sectoarele Capitalei.

Astfel, candidaţii pentru primăriile de sector sunt:

  • Adina Alberts – Sectorul 1,
  • Florin Manea – Sectorul 2,
  • Robert Negoiţă – Sectorul 3,
  • Gabriel Ispas – Sectorul 4,
  • Ştefan Pirpiliu – Sectorul 5,
  • Anca Bălăşoiu – Sectorul 6.

„Sunt oameni cu experienţă administrativă şi care cred că formează o echipă nu doar pentru Bucureşti 2020, ci, ca să fiu foarte direct, pentru Bucureşti 2024. Şi bătălia, experienţa de până acum în aceste condiţii speciale ne va ajuta. Peste tot în ţară vreau să construim o alternativă. Vreau să scăpăm din acest prizonierat; ”Scăpăm de PSD, vine PNL; scăpăm de PNL, vine PSD”. Această înţelegere între cele două partide mari de a avea alegeri într-un singur tur şi de a omorî practic orice fel de alternativă se va reflecta din păcate în rezultate, dar în acelaşi timp ne dă ocazia, celor de la Pro România, să construim alternative. Avem convingerea că nu va fi o competiţie corectă, pentru că unii au banii şi puterea administrativă, noi avem oameni şi proiecte, dar cu atât mai mult bătălia va fi importantă”, a afirmat Victor Ponta.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a pledat pentru constituirea unei alternative reale.

„Cu toţii suntem conştienţi că este nevoie de o alternativă. Nu este uşor să construieşti o alternativă, orice început are dificultăţile aferente. Vreau să transmit un mesaj către foarte mulţi oameni capabili în această ţară – nu este suficient să constatăm că ceea ce se întâmplă în zona politică este rău. Fără implicare, lucrurile vor rămâne aşa. Fapte, nu vorbe, muncă – 99%, politică – 1%. Am depăşit în ultima săptămână acest procent. (…) Am întâlnit foarte mulţi oameni capabili, nemulţumiţi de ceea ce întâmplă, dar ezită să pună umărul, să se implice în ideea de a schimba ceva. Nu vom ridica nivelul stând pe margine, trebuie să conştientizăm chestiunea aceasta. Nu este suficient să fim nemulţumiţi, trebuie să arătăm cum se poate face”, a spus Negoiţă.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate