luni, octombrie 18, 2021
AcasăAgenda ZileiLudovic Orban vine cu același Guvern dar cu un program de guvernare...

Ludovic Orban vine cu același Guvern dar cu un program de guvernare modificat

Ludovic Orban vine cu același Guvern dar cu un program de guvernare modificat, după ce Biroul Executiv al PNL a aprobat în unanimitate componenţa Cabinetului pe care îl va prezenta Parlamentului şi tot în unanimitate programul de guvernare actualizat.

„Conducerea PNL a aprobat în unanimitate componenţa Cabinetului pe care o voi prezenta în calitate de premier desemnat de către preşedintele Klaus Iohannis şi, de asemenea, conducerea PNL a aprobat în unanimitate programul de guvernare care reprezintă o actualizare a programului de guvernare în baza căruia a fost învestit Guvernul pe care îl conduc de la data de 4 noiembrie. Guvernul va avea aceeaşi componenţă. Sunt mulţumit de activitatea fiecărui ministru. Sunt oameni competenţi, cinstiţi, harnici, muncitori, dedicaţi servirii interesului public şi ca atare echipa guvernamentală este propusă în aceeaşi componenţă ca şi Guvernul care a funcţionat de la data de 4 noiembrie”, a precizat Orban, la finalul BEx al PNL.

Din programul de guvernare au fost scoase obiectivele care au fost atinse şi au fost adăugate altele noi în zona fondurilor europene, lucrărilor publice, dezvoltării regionale şi administraţiei, afaceri interne. Lista membrilor Cabinetului şi programul de guvernare vor fi depuse în cursul zilei de luni la Parlament.

Legat de programul de guvernare, şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a precizat că acesta a fost actualizat, în sensul că au fost scoase o mare parte dintre angajamentele asumate şi deja realizate şi adăugate noi măsuri pe termen scurt.

Programul de guvernare PNL a fost actualizat. Au fost scoase o mare parte dintre angajamentele asumate şi deja realizate în trei luni de guvernare şi adăugate noi măsuri pe termen scurt. Lista miniştrilor, la fel, este gata. Urmează să fie aprobate în această dimineaţă în Biroul Executiv de conducere al PNL şi depuse astăzi la Parlament. Este prima zi din restul zilelor necesare pentru declanşarea alegerilor anticipate”, a scris pe Facebook, Ionel Dancă.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate