sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAgenda ZileiMeleșcanu despre Tăriceanu: Nu cred în apucături de dictator din Banana Land

Meleșcanu despre Tăriceanu: Nu cred în apucături de dictator din Banana Land

Teodor Meleșcanu a spus că își vă cauta dreptatea în instanță dacă va fi data afară, chiar dacă nu crede în apucături de dictator din Banana Land, când vine vorba de Călin Popescu Tăriceanu. 

„ALDE se află la o răscruce de drumuri; trebuie să alegem: continuăm proiectul politic cu partenerii de la PSD, cu care am ajuns în Parlament în 2016 și cu care ne-am aliat pentru a face bine României, sau ne îndreptăm către o fundătură, eventual dispârand de pe scenă politică? Este o întrebare la care numai membrii ALDE pot răspunde, nu un singur om, chiar dacă azi el este președintele ALDE (sau doi, trei care îl izolează). Dragă Călin, eu cred în dialog, în rațiune și în logică, pentru binele națiunii. Nu cred în sancțiuni, excluderi și apucături de dictator din Banană Land”, a declarat Teodor Meleșcanu, pe pagina de Facebook.

Potrivit lui, aceasta nu este o lupta între el și Tăriceanu.

„Este o alegere bună sau o alegere greșită. Nu eu sunt problema ta, dar pot fi parte din soluție și sunt oricând deschis la dialog, cooperare și colaborare. Competiția ne face mai performanți iar colaborarea mai BUNI. De-a lungul istoriei, au fost prea mulți cei care și-au făcut un tel din a dezbină neamul nostru. Știu că tu nu faci parte dintre aceștia. Să distrugi este foarte ușor, să construiești este foarte greu, cere multă inteligență, muncă și patriotism”, a mai spus Meleșcanu.

Acesta a declarat că se va ajunge la instanță dacă decizia lui Călin Popescu Tăriceanu de excludere din partid nu este retrasă. 

„Din păcate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE care este perfect ilegală şi care de fapt nici nu există. Nu a fost pe ordinea de zi, nu a apărut niciun document, a fost o chestiune care doar s-a citit în şedinţă. Deci, din punctul meu de vedere, ea este inaplicabilă, este anticonstituţională, contravine regulamentului privind drepturile parlamentarilor şi din această cauză mi-a rămas o singură modalitate, de a-mi căuta dreptatea în justiţie. Şi voi face”, a declarat Meleşcanu la Parlament.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate