sâmbătă, decembrie 9, 2023
AcasăAgenda ZileiMihai Tudose cere plecarea lui Victor Ponta din Pro România

Mihai Tudose cere plecarea lui Victor Ponta din Pro România

Europarlamentarul Mihai Tudose cere plecarea lui Victor Ponta din Pro România, afirmând că aceasta este singura șansă a partidului în condițiile în care liderul formațiunii politice a reuşit în câteva luni să devină nefrecventabil şi lipsit de credibilitate.

„Observ, din nou, dorinţa nestăvilită a lui V. Ponta de a scăpa cât mai repede de toţi cei care îl încurcă nefiind de acord cu toate ideile lui. A reuşit să-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu’ lui! A suspendat/îndepărtat parlamentarii care nu ascultă orbeşte orice edict. A reuşit ca în câteva luni să devină nefrecventabil şi lipsit de credibilitate. Îl încurc foarte tare şi eu şi, în consecinţă, face orice să mă facă să plec… Ştiţi cum e vorba aceea cu „să te ferească Domnul de ruga îndeplinită”… Fiindcă atunci, cu noi toţi plecaţi, el va mai vinde iluzii până la parlamentare, când pragul de 5% va fi de neatins… Şansa PRO Victore e … plecarea ta”, a scris Mihai Tudose, pe Facebook.

Cu toate acestea, Ponta nu pare să vrea să plece din Pro România. Ba mai mult, are de gând să stea la șefia formațiunii politicie și să încerce o unificare a stângii pentru a face o opoziție serioasă partedelor de dreapta din România. 

„Și eu i-am spus Vioricăi Dăncilă în august că va pierde catastrofal alegerile dacă va candida/și că va pierde și Guvernarea dacă se ceartă cu Tăriceanu și ALDE / și că eu nu îi iau locul de președinte la PSD pentru că eu sunt Pro Romania și așa voi rămâne! Și că dacă nu se unește și nu se reformează Stânga o să câștige Dreapta tot! Și totuși a mers mai departe pe drumul dezastrului – dumneavoastră înțelegeți de ce? Acum Epoca “Dragnea – Dăncilă” se încheie în dezastru! Există vointa pentru o schimbare adevărată!”, a declarat Victor Ponta. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate