duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăAgenda ZileiMihai Tudose pune de-un traseism politic. Și-a luat „camarila” și s-a mutat...

Mihai Tudose pune de-un traseism politic. Și-a luat „camarila” și s-a mutat în PSD

Mihai Tudose pune de un traseism politic și pleacă din Pro România, după ce acum câteva luni îl indemna pe Victor Ponta să plece din acest partid. Acum și-a luat „camarila” de aproape 100 de oameni și i-a adus în PSD

Adeziunea de revenire în PSD a fostului premier Mihai Tudose, care şi-a dat demisia din PSD pe 2 decembrie, a fost făcut publică miercuri de primarul de Brăila, Marian Dragomir.

„Mihai Tudose intră în echipă! Cel mai bun Prim-ministru, brăileanul care a semnat şi demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României – Podul peste Dunăre, revine în forţă la PSD. Cu prietenie şi respect, a fost rândul meu să semnez recomandarea lui pentru a reveni la PSD. Nu a fost uşor, dar la final a ales echipa de la Brăila. Oamenii fac diferenţa”, a scris Dragomir pe contul său de socializare.

Marian Dragomir a mai precizat că, în martie 1999, când a intrat în politică, Mihai Tudose era preşedintele organizaţiei de tineret a social-democraţilor.

„Am crescut împreună, am evoluat diferit, dar de fiecare dată am susţinut Brăila. Am luptat cu adversari politici, ne-am asumat riscuri şi în ultima perioadă am luat atitudine împotriva celor care au încercat din interior să pună interesul lor înaintea normalităţii. Acum vom lupta cu cei care încearcă azi să şteargă Brăila de pe harta investiţiilor. Împreună vom pune pe primul loc proiectele Brăilei şi modernizarea PSD. Mulţumesc, Mihai”, a mai scris Dragomir.

Victor Ponta rămâne tot mai singur în partidul pe care l-a creat Pro România, după ce alți doi membri de vază ai formațiunii politice l-au părăsit, ei fiind cooptați de către PNL, gest care a fost aspru criticat de către partenerii liberalilor. 

„Am aprobat un protocol de înglobare, de integrare în PNL a tuturor celor care au fost alături de noi la învestirea Guvernului, la moţiunea de cenzură şi care au decis să se alăture PNL. Vor fi cooptaţi în structurile de conducere la nivel naţional, judeţean şi local. La nivel naţional vor fi cooptaţi în structura de conducere domnul rector Sorin Cîmpeanu şi domnul fost ministru al Agriculturii Daniel Constantin”, a precizat Orban după şedinţa Biroului Executiv al PNL de zilele trecute. 

 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate