sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăAgenda ZileiNicușor Dan, independent la Primăria București, dar susținut de USR

Nicușor Dan, independent la Primăria București, dar susținut de USR

Peste 86% dintre membrii USR Bucureşti vor ca partidul să-l susţină pe Nicuşor Dan, în calitate de independent, pentru Primăria București.

Consultarea internă făcută de USR București arată că:

  • 86,1% dintre membri îl susţin pe Nicuşor Dan,
  • 10,12% – pe Mihnea Bărbulescu
  • 3,78% – pe Dragoş Dragoteanu.

La consultare şi-au exprimat opiniile 741 de membri dintr-un total de 1.917. „Democraţia internă şi promovarea competenţei sunt două dintre valorile de bază ale USR. În spiritul acestor valori, USR Bucureşti a derulat o consultare internă în perioada 8-11 octombrie pentru pentru a afla direct de la membrii USR care este soluţia pe care o preferă la Capitală. Peste 86% dintre membrii care şi-au exprimat o opţiune vor ca partidul să-l susţină pe Nicuşor Dan, în calitate de independent, pentru Primăria Bucureştiului”, precizează USR Bucureşti.

Nicuşor Dan le mulţumeşte membrilor USR Bucureşti pentru votul de încredere, având în vedere că a obținut un scor zdrobitor. Mai mult, cu susținerea acestuia, se cam năruie visul lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății sperând ca pentru candidatura sa la primăria Bucureștiului să fie susținut și de PLUS, din care face parte, și de USR. 

„Mulţumesc membrilor USR Bucureşti pentru votul de încredere. Cu 86% din voturile exprimate, membrii filialei Bucureşti au votat ca USR să mă susţină la Primăria Capitalei. Imediat după terminarea campaniei pentru prezidenţiale, vom începe munca pentru armonizarea proiectelor pentru Bucureşti. Putem realiza schimbarea pe care toţi bucureştenii o aşteaptă de prea mult timp. Vom duce împreună până la capăt această campanie aşa cum am început-o, cu deschidere şi hotărâre, mai puternici ca niciodată. Sunt, alături de voi, Bucureşti 100%. Suntem echipa de care oraşul nostru are nevoie!”, a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate