miercuri, iunie 19, 2024
AcasăAgenda ZileiNicușor Dan, susținut de PNL la Primăria Capitalei

Nicușor Dan, susținut de PNL la Primăria Capitalei

Partidul Naţional Liberal susţine candidatura lui Nicuşor Dan la funcţia de primar general al Capitalei, în alegerile din acest an, a anunțat preşedintele PNL, premierul interimar Ludovic Orban.

„PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul Municipiului Bucureşti şi la nivelul fiecărui sector al Capitalei. În urma acestei cercetări a rezultat că toţi candidaţii PNL au şansa de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, dar nu avem această garanţie că vor câştiga bătălia cu PSD. În urma discuţiilor pe care le-am avut cu Nicuşor Dan, care au vizat problemele Bucureştiului, soluţiile pentru rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, am luat decizia de a-l propune pe Nicuşor Dan ca şi candidat la Primăria Capitalei susţinut de PNL”, a spus Orban, la sediul PNL.

Ludovic Orban va prezenta această decizie în conducerea PNL Bucureşti şi în Biroul Executiv al partidului. 

„Obiectivul nostru fundamental este de a asigura o guvernare locală a Bucureștiului care să ofere soluții care stau în picioare pentru problemele majore ale Bucureștiului, de la trafic la poluare. Sunt convins că Nicușor Dan e cel mai potrivit candidat pentru atingerea celor două obiective fundamentale ale PNL: eliberarea Bucureștiului de sub domnia despotică a PSD și de a asigura o bună guvernare a Bucureștiului”, a mai declarat Orban. 

Liderul liberalilor este de părere că Nicușor Dan are cele mai mari șanse pentru a câștiga Primăria Capitalei. 

„Am garanția că Nicușor Dan va câștiga Primăria Capitalei, indiferent de coaliția care îl va susține. Mii de bucureșteni mi-au reproșat că m-am retras din cursă în 2016, că nu am găsit cea mai bună soluție în 2016. Cred că în 2012 am încălcat disciplina de partid și am votat cu un candidat independent atunci, pe numele lui Nicușor Dan. L-am urmărit cu atenție, e un om care vrea binele Bucureștiului. Pentru a reuși cu adevărat rezolvarea problemelor Bucureștiului va fi necesară o colaborare foarte strânsă între primar, primarii de sector și guvern”, a mai spus Orban.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate