sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăAgenda ZileiPrimul președinte femeie al României „visează” țara ca o familie

Primul președinte femeie al României „visează” țara ca o familie

România primului preşedinte femeie va arăta ca o familie pentru premierul Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale al PSD, a declarat premierul. Aceasta a mai spus că prima femeie preşedinte va avea aceeaşi abordare ca prima femeie prim-ministru… adică la fel de dăunătoare pentru România.

„România primului preşedinte femeie va arăta ca o familie pentru mine, o familie în care trebuie să mă îngrijesc de fiecare, fie că vorbesc de femei, că vorbesc de familie, că vorbesc de bunicii noştri, de copii. Prima femeie preşedinte va avea aceeaşi abordare ca prima femeie prim-ministru, adică va iubi la fel oamenii, va căuta să fie mereu în mijlocul lor, va fi la fel de muncitor şi va lupta pentru fiecare român”, a declarat aseară la România TV, cea care se visează primul președinte femeie al României.

Potrivit ei, aceasta cred că trebuie să fie abordarea primei femei preşedinte, să aducă echilibru, să aibă grijă, aşa cum orice femeie are grijă în familia ei de membrii familiei, prima femeie preşedinte are datoria de a avea grijă de toţi românii ca şi cum ar fi propria familie.

„Deci, eu cred că avem nevoie de echilibru, avem nevoie de consens, avem nevoie de linişte, avem nevoie de cooperare interinstituţională”, a declarat Viorica Dăncilă. 

Ea a mai adăugat că nevoia de cooperarea interinstituţională şi de echilibru este valabilă şi pentru situaţia în care guvernul nu are aceeaşi culoare politică cu cea pe care şi-o doreşte preşedintele.

„Preşedintele, în mod normal, ar trebui să nu aibă o abordare din punct de vedere politic, trebuie să cooperezi cu toţi pentru binele acestei ţări”, a mai menţionat Viorica Dăncilă.

Problema pentru primul președinte femeie al României este că electoratul, chiar și cel PSD-ist, nu mai are încredere în ea și în partidul care a propulsat-o în lupta pentru șefia statului. În sondaje, Viorica Dăncilă iese de abia pe al treilea. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate