luni, februarie 6, 2023
AcasăAgenda ZileiRevocarea lui Narcis Neaga, o altă dovadă a incompetenţei guvernului

Revocarea lui Narcis Neaga, o altă dovadă a incompetenţei guvernului

Revocarea lui Narcis Neaga arată debandada care a caracterizat politicile publice în domeniul transporturilor sub guvernarea PSD, este de părere liberalul Lucian Bode. 

„Caracterizat de rezultate inexistente, mandatul domnului Neaga pare că a ajuns la un sfârşit evident, căci cei din fruntea Guvernului au considerat că este momentul să-l tragă la răspundere pentru neîndeplinirea promisiunilor electorale ale PSD, de altfel lipsite de pragmatism ca întotdeauna. Citând din programul de guvernare PSD, până în 2020 România ar trebui să aibă 350 de km noi de autostradă, însă realitatea din teren bulversează ca de obicei minciunile fantasmagorice ale artizanilor PSD în materie de infrastructură”, spune Bode.
Dezideratul celor 180 de kilometri de autostradă „daţi în trafic” pe care Ministrul interimar al Transporturilor de atunci, Rovana Plumb, îi promitea în luna februarie, va fi decontat politic acum de Narcis Neaga din postura de director CNAIR.
„Am spus-o şi în februarie, o repet si acum, doar în mintea unor PSD-işti total incompetenţi ar fi putut fi daţi în trafic 180 de km de autostradă în cursul anului 2019, în condiţiile în care la începutul anului aveam deschise şantiere însumând 118 km de autostradă. Nu este prima dată când Viorica Dăncilă îl ameninţă pe Narcis Neaga cu revocarea din funcţie, aceasta declarând aceleaşi repercusiuni pentru Neaga şi la finalul lui 2018, atunci când cei din PSD se foloseau în mod josnic de celebrarea Centenarului anunţând inaugurarea a 100 de km de autostradă, pentru ca la finalul anului trecut să constate că au reuşit să finalizeze 58 de km de autostradă. Minciuna PSD are picioare scurte ca de obicei, iar toate manifestările civice din ultima perioadă sunt dovada vie a neputinţei acestor impostori, puşi în funcţii de conducere doar pentru aduce deservicii acestui sector de importanţă strategică în România!”, mai spune liberalul.

Revocarea lui Narcis Neaga, scrisă demult

Acesta amintea încă de anul trecut faptul că presiunea pe care Viorica Dăncilă o pune pe Narcis Neaga seamănă cu presiunea pe care Victor Ponta o punea pe acelaşi Narcis Neaga în 2014, înainte de alegerile prezidenţiale, pentru inaugurarea lotului 3 al autostrăzii Sibiu-Orăştie.
Sfârşitul acelei poveşti îl ştim cu toţii, iar graba cu care s-a efectuat recepţia a condus la prăbuşirea unei porţiuni de 22 de km din acea autostradă.
„Cu toate acestea, Narcis Neaga nu este deloc victima celor de PSD ci doar omul care se pliază întotdeauna pe nevoile guvernării PSD de a salva aparenţele. Acum se află într-o postură deja cunoscută, în care va fi „demonizat” şi înlăturat din fruntea CNAIR pentru a lăsa loc unor oameni „mai bine pregătiţi”, aleşi pe sprânceană de cei din PSD. Suntem la jumătatea anului, lucrările la autostrăzi bat pasul pe loc, angajamentele asumate la începutul anului nu mai pot fi îndeplinite, aşadar PSD iştii s-au gândit că trebuie să găsească un vinovat. Din păcate pentru noi toţi, previziunile mele s-au adeverit, având întotdeauna mari îndoieli că Narcis Neaga are capacitatea să gestioneze şi să implementeze marile proiecte de infrastructură rutieră ale României!”, a mai spus Bode.
Cu toate acestea, este puţin probabil ca în locul lui Narcis Neaga să ajungă un om dedicat şi un bun specialist în rezolvarea problemelor acute cu care se confruntă sectorul, iar neîndeplinirea obiectivelor în materie în ceea ce priveşte kilometri de autostradă vor fi mascate din nou de „ţapi ispăşitori” ca Narcis Neaga!
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate