joi, februarie 22, 2024
AcasăAgenda ZileiGata! Dăncilă a promis că face o autostradă cap-coadă!

Gata! Dăncilă a promis că face o autostradă cap-coadă!

Premierul Viorica Dăncilă se angajează ca în actuala guvernare să fie construită o autostradă cap-coadă şi nu va mai tolera niciun fel de întârziere în acest sens. 

„Guvernarea nu a fost perfectă, dar a fost eficientă. Avem motive sa fim mândri de ce am realizat. Românii nu au timp sa aştepte. Românii au nevoie de investiţii. Mă angajez că vom face o autostradă cap-coadă. Am demarat deja analiza să vedem care este proiectul pliat pe aşteptările românilor. Nu voi mai tolera niciun fel de întârziere!”, a spus Dăncilă. 

Premierul s-a referit şi la proiectele deja demarate, parteneriatele public-privat pentru autostrăzile Ploieşti-Braşov şi Târgu Neamţ – Iaşi. Legat de fondurile europene, Dăncilă a subliniat că a preluat guvernarea de la tehnocraţi cu zero absorbţie, iar acum s-a ajuns la 30%. 

O autostradă cap-coadă 

„Obiectivul nostru principal, să aducem mai mulţi români în clasa de mijloc, produce deja efecte, dar el trebuie continuat”, a afirmat Dăncilă. 

Cu o săptămână în urmă aceasta spunea că va face un departament special pentru infrastructură mare. „Legat de autostrăzi voi face un departament pentru infrastructură, pentru investiţii în subordinea primului ministru pentru că văd că fiecare a venit cu promisiuni, a spus 100 de km, facem 60 de km. Nu pot să-mi asum până nu voi face acest departament şi în fiecare săptămână membrii departamentului vor veni cu raportări publice asupra obiectivelor pe care le avem. Vedem că apar în spaţiul public din ce în ce mai multe probleme sesizate şi vreau să ridic eu aceste obstacole să vedem atunci ce motive mai au să nu ducă la bun sfârşit ceea ce au promis”, a mai afirmat Viorica Dăncilă.

 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate