marți, aprilie 23, 2024
AcasăAgenda ZileiRomanțarea imaginii lui Dăncilă și a lui Teodorovici

Romanțarea imaginii lui Dăncilă și a lui Teodorovici

În ultimele zile s-a încercat romanțarea imaginii lui Dăncilă și a lui Teodorovici, cei doi fiind „viitorul României”, unul ca șef al Executivului, iar celalalt ca șef la Cotroceni. Din păcate această „telenovelă” a fost demontată de doi dintre cei mai aprigi opozanți ai PSD-ului. 

„Tot weekend-ul, pe toate televiziunile am avut parte de imaginile destinate să-i umanizeze pe liderii PSD. N-aş spune că este cel mai rău lucru pentru nişte politicieni hotărâţi să schimbe imaginea partidului de guvernământ. Actorii principali ai filmărilor Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici s-au „bălăcit” cu picioarele în mare pentru a-şi trata bătăturile, au jucat împreună tenis de masă, au respirat împreună briza sărată a mării după care au avut şi o întâlnire cu primarii cărora le-au mai „pansat” nevoia de bani cu ceva vorbe frumoase”, a declarat Traian Băsescu.

Acesta crede că, unii au tratat întâmplarea ca fapt divers, alţii au fost răutăcioşi la adresa Vioricăi şi a lui Eugen iar alţii au criticat apariţia. „Fiecare după gustul lui. În realitate, am avut ocazia să vedem „la lucru pentru recuperare de imagine” tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale: Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria. Vrea, nu vrea partidul, asta e! Şi dacă nu vrea partidul, are soluţii mai bune?”, a mai spus fostul șef de stat.

Pe de altă parte, Ludovic Orban spune că suntem „hrăniți” în continuare cu telenovele. „Rulează pe multe canale telenovela remanierii guvernamentale, telenovela candidaturii la președinție a lui Tăriceanu, telenovela schimbării la față a lui Dancilă, telenovela opoziției din PSD, telenovela Ponta la putere sau în opozitie, telenovela Dragnea mecanic auto la Rahova”, a spus Orban.

Potrivit lui, în timp ce unii vor ca noi să ne uitam la telenovele, CCR îi scapă pe corupti, guvernul prăbuseste finanțele publice, investitorii sunt din ce în ce mai reticenți în a investi în România.

„De asemenea, firmele private sunt bulversate de noi și noi reglementări absurde, sufocate de birocrație și jefuite de ANAF, instituțiile de cultură sunt făcute praf, autoritățile locale nu mai au bani nici pentru cheltuielile de funcționare, fondurile europene sunt pierdute, importurile de gaz rusesc au crescut și le importăm la cel mai mare pret din UE, din exportatori de energie electrică am ajuns importatori… M- am săturat de telenovele. Vreau să văd filme documentare… cu soluții”, a conchis Orban.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate