sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAgenda ZileiDăncilă începe remanierea propriului cabinet de săptămâna viitoare

Dăncilă începe remanierea propriului cabinet de săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare va începe o evaluare pe fiecare minister în parte şi, ulterior, la finalul analizei, se va decide care miniştri vor fi remaniaţi şi care vor rămâne în funcţie, a declarat premierul Viorica Dăncilă. 

„Legat de remaniere, de săptămâna viitoare începem evaluarea pe fiecare minister în parte, astfel încât atunci când vom face o remaniere asta va fi raportată la măsurile din programul de guvernare, la activitatea fiecărui ministru, la modul în care a comunicat măsurile pe care le-a luat şi pe urmă vom vedea unde vom remania şi unde vom merge cu acelaşi ministru. Remanierea nu este pentru o persoană sau alta, nu s-a discutat, am văzut că în spaţiul public au apărut deja câteva nume de miniştri. Nu a fost nicio discuţie până acum referitoare la un ministru sau altul”, a spus Viorica Dăncilă. 

Potrivit premierului, programul de guvernare este votat în Parlament, deci el nu poate fi schimbat, dar anumite măsuri pot fi ajustate. „Au trecut doi ani de zile, poate ceea ce a fost valabil în 2016 nu se mai pliază pe realitatea din 2019 şi atunci şi vom ajusta măsurile în funcţie de ceea ce îşi doresc cetăţenii”, a spus Dăncilă. 

Remanierea propriului cabinet sau scenarita lui Codrin Ștefănescu

Dăncilă a mai precizat că nu există o listă neagră în PSD. „Îi recomand domului Codrin Ştefănescu, cred că şi-a greşit meseria. Un scenarist era meseria care i se potrivea. Nu există o listă neagră. Aceste lucruri, ca să ieşi în evidenţă în spaţiul public cu ştiri, ne aduc în centrul atenţiei. Dar cred că aceste lucruri trebuie să înceteze şi să dăm dovadă de mai multă responsabilitate”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Explicația vine după ce, premierul i-a sancționat pe Robert Negoiţă (primar al sectorului 3 şi vicepreşedinte al PSD) – suspendat şase luni din PSD, şi a lui Şerban Nicolae, care şi-a pierdut funcţia de lider al senatorilor PSD. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate