marți, decembrie 6, 2022
AcasăAgenda ZileiSC Asesoft Internaţional, firma lui Sebastian Ghiță nu are voie să se...

SC Asesoft Internaţional, firma lui Sebastian Ghiță nu are voie să se dizolve sau să fie lichidată

Tribunalul Prahova a prelungit măsura preventivă a interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare faţă de SC Asesoft Internaţional. 

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de Combatere a Corupţiei, astfel cum a fost precizată, şi, în consecinţă: În baza art.493 alin.4 Cod proc. penală, prelungeşte măsura preventivă a interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare faţă de inculpatele persoane juridice S.C. Asesoft International S.A., reprezentată de Petronela-Mădălina Calistru, desemnat de administratorul judiciar CITR Filiala Bucureşti SPRL şi S.C. Teamnet International S.A., reprezentată de Nedelcu Radu Bogdan, desemnat de administratorul special TNI Stock Invest S.R.L., pentru o durată de 60 de zile, începând cu data de 28 martie 2019 până la data de 26 mai 2019 inclusiv”, se arată în decizia Tribunalului Prahova. 

Dispune comunicarea unei copii a prezentei încheieri inculpatelor, Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de Combatere a Corupţiei şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Prahova, în vederea efectuării menţiunilor corespunzătoare.

„În baza art.275 alin.3 Cod proc. penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia (…). Cu drept de contestaţie în termen de 24 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 25.03.2019, potrivit deciziei instanţei. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate