marți, decembrie 5, 2023
AcasăAgenda ZileiSondaj: Aproape 20% dintre angajaţi se aşteaptă să primească prime de Crăciun

Sondaj: Aproape 20% dintre angajaţi se aşteaptă să primească prime de Crăciun

Aproape 20% dintre angajaţi se aşteaptă să primească prime de Crăciun din partea angajatorului, se arată într-un sondaj realizat de BestJobs.ro. Mai mult, peste 40% dintre angajaţi speră să primească măcar un cadou simbolic din partea angajatorului.

Aproape trei sferturi dintre respondenţi sunt convinşi că valoarea cadourilor sau a primelor pe care le vor primi în acest an nu va fi mai mare decât cea a primelor sau cadourilor primite cu ocazia sărbătorilor de anul trecut.

„Aproape 30% dintre angajaţi se aşteaptă ca bugetul de cadouri să fie sub 400 lei anul acesta, puţin peste 17% cred că valoarea bonusului sau cadoului primit de Crăciun din partea firmei va fi de până în 1.000 lei şi doar 5% se aşteaptă să fie răsplătiţi de angajator cu o sumă mai mare de 1.000 lei”, se arată în analiza BestJobs. ro

Cu privire la cadourile pe care intenţionează să le ofere celor apropiaţi de sărbători:

  • peste 25% dintre respondenţii la sondaj vor aloca în acest an între 100 şi 300 de lei,
  • 14% au în plan să cheltuiască până la 500 de lei,
  • iar 13% au pentru Crăciun şi Revelion un buget de cadouri sub 100 de lei.

Peste 70% dintre respondenţi afirmă că îşi vor petrece şi Crăciunul şi Revelionul acasă, cu familia, menţionează BestJobs. Sondajul a fost efectuat în perioada 5-18 decembrie 2020, pe un eşantion de 1.211 de utilizatori de internet din România.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate