miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăAgenda ZileiViorica Dăncilă moare politic, dar nu se predă

Viorica Dăncilă moare politic, dar nu se predă

Viorica Dăncilă moare politic, dar nu se predă, după ce a afirmat că PSD nu va ieşi de la guvernare și a ținut să spună asta răspicat la începutul Comitetului Executiv Naţional al social-democraţilor. 

„Ştiţi foarte bine care este situaţia actuală. Am desemnat cinci miniştri din partea PSD, preşedintele României i-a respins, a ieşit ALDE de la guvernare, am desemnat pe portofoliile ALDE trei interimari, nu avem încă niciun răspuns din partea preşedintelui României. Trebuie să analizăm această situaţie. Suntem optimişti, ce nu te omoară, te întăreşte, iar PSD a trecut întotdeauna cu bine peste situaţiile dificile. Cert este că nu vom ieşi de la guvernare, am spus şi ieri, nu-mi voi da demisia”, a spus Viorica Dăncilă.

Potrivit ei, trebuie ca opoziţia să-şi strângă membrii din Parlament, astfel încât să treacă o moţiune de cenzură.

„Avem 45 de zile pentru a merge în Parlament, nu ne grăbim, vedem ce hotărâri vom lua în perioada imediat următoare, nu avem motive de îngrijorare”, a spus Dăncilă, care afirmă că într-o luptă merg doar cei puternici, iar cei slabi, laşi sau cu îndoieli trebuie să rămână pe margine. 

„Eu cred că asta trebuie să fie abordarea, eu sunt un om puternic şi cred că în jurul meu am oameni foarte puternici care nu vor ezita nicio clipă. Cei care ezită, cei care cred că nu pot să se ocupe de această campanie să-i lase pe alţii care pot să ducă această campanie pentru că acum nu vorbim de candidatul la prezidenţiale, vorbim despre soarta partidului, vorbim despre procentul pe care acest partid îl va avea la alegerile prezidenţiale şi care cu siguranţă că va influenţa alegerile locale şi parlamentare”, a mai spus Dăncilă.

Potrivit ei, se va vorbi despre organizare, despre stadiul în care suntem cu strângerea de semnături, de problemele care există în fiecare judeţ şi bineînţeles de problemele guvernamentale. La acest subiect Dăncilă vrea să asculte opinia colegilor din fiecare judeţ.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate