joi, februarie 22, 2024
AcasăAgenda ZileiFirea îl laudă pe Tăriceanu pe motiv că e om politic foarte...

Firea îl laudă pe Tăriceanu pe motiv că e om politic foarte bun

Gabriela Firea îl laudă pe Tăriceanu pe motiv că e om politic foarte bun, în comparație cu independentul Mircea Diaconu, care este susținut de Pro România și ALDE.  

Astfel că, primarul general al Capitalei regretă că s-a ajuns într-un moment foarte greu prin retragerea ALDE de la guvernare şi spune că nu înţelege strategia politică a ALDE privind susţinerea lui Mircea Diaconu la prezidenţiale. 

„Regret faptul că s-a ajuns la acest moment foarte greu. Poate se mai găseau soluţii. Nu am înţeles până la urmă, nici chiar din punct de vedere tactic, de ce e mai valoros domnul Diaconu decât domnul Tăriceanu. Eu îl stimez pe domnul Tăriceanu, nu am ascuns niciodată. Înţelegeam că se destrăma alianţa noastră, dacă domnul preşedinte Tăriceanu ar fi candidat în continuare şi PSD îşi menţinea candidatura doamnei premier. Dar aşa, nici domnul Tăriceanu nu mai candidează. Din punctul meu de vedere îl apreciez foarte mult pe domnul Diaconu ca actor, dar ca om politic domnul Tăriceanu – ca să citez pe cineva – domnul Tăriceanu este cu 10 etaje mai sus. Nu înţeleg de ce s-a ajuns până la urmă la această strategie politică, dar cu siguranţă dumnealor ştiu mai bine. (…) Declaraţia este personală, nu ca vicepreşedinte PSD. E doar o mirare că s-a ajuns la această strategie politică”, a declarat Gabriela Firea, înainte de CExN al PSD. 

ALDE a votat, la începutul acestei săptămâni, retragerea de la guvernare şi susţinerea, într-o alianţă electorală cu PRO România, a candidatului independent Mircea Diaconu pentru alegerile prezidenţiale. Mai mult, de-a lungul acestei săptămâni, au existat schimburi de replici destul de dure între Tăriceanu și Dăncilă, ambii înțepându-se cu fiecare ocazie pe care au avut-o. 

Printre toate aceste declarații, Tăriceanu a spus că partidul său se va comporta ca unul din Opoziție și dacă va exista moțiunea de cenzură a PNL, acesta o va vota.  

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate