marți, decembrie 6, 2022
AcasăAgenda ZileiViorica Dăncilă îi trimite pe trădători la partidul „foarfecă”

Viorica Dăncilă îi trimite pe trădători la partidul „foarfecă”

Premierul demis Viorica Dăncilă în trimite pe trădători la partidul „foarfecă”, aici referindu-se la cei din PSD care vor vota mâine învestirea Guvernului Orban

„Cei care au dărâmat acest guvern, cei şase lideri politici în frunte cu candidatul Iohannis, trebuie să asigure cvorumul pentru trecerea acestui guvern. Nu facem acest lucru pentru că nu vrem să vină un nou guvern sau pentru că vrem să ţinem de scaune, aşa cum spun unii. Nu putem să girăm un program de guvernare care este un program al austerităţii, îndreptat împotriva oamenilor, care se bazează din nou pe tăieri de salarii, pe comasarea de spitale, pe privatizarea unor companii de stat. PSD nu va gira acest program”, a spus Viorica Dăncilă.

Liderul social democraților este conștient că are și trădători în partid. „Parlamentarii (n.r. – PSD) nu vor fi în sală. Bineînţeles că sunt şi trădători, şi am văzut, dar cum vor merge la vot, a doua zi să meargă în partidul „foarfecă” şi să nu mai fie alături de social-democraţi, pentru că este clar că nu au niciun ataşament pentru acest partid”, a spus preşedintele PSD.

Potrivit premierului demis, fiecare deputat, fiecare senator, indiferent de partidul din care face parte, trebuie să îşi asume, luni, faptul că votează sau girează un program împotriva românilor.

„Cred că primarii din fiecare judeţ trebuie să îi întrebe pe parlamentari de ce s-au poziţionat împotriva lor, oamenii, pensionarii trebuie să îi întrebe pe parlamentari, indiferent de culoarea politică, de ce vor îngheţarea pensiilor, de ce vor să disponibilizeze sau să reducă salariile”, a mai spus Dăncilă. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate