vineri, aprilie 19, 2024
AcasăAgenda ZileiCarmen Dan nu se teme de remaniere

Carmen Dan nu se teme de remaniere

Carmen Dan nu se teme de remaniere, cel puțin asta a lăsat să se înțeleagă din ultimele sale declarații.

„Nu aş putea să spun că am o temere în sensul acesta. Întotdeauna am privit lucrurile astea cu detaşare şi este normal să se întâmple lucrul acesta. Nu este o miză personală, nu este decât dorinţa de a-mi îndeplini mandatul cât mai bine”, a spus Carmen Dan la Romania TV.

Ministrul de Interne a declarat că de câte ori s-a pus problema remanierii ministrilor din vreun cabinet au apărut și multe liste cu posibili candidați care urmau să fie demiși.

„Evaluarea miniştrilor este apanajul premierului. Într-adevăr, ştiu că premierul face această evaluare, nu am întrebat când se va finaliza. Noi am transmis la Guvern absolut toate informaţiile, pe toţi indicatorii solicitaţi, de interes şi prioritar este programul de guvernare şi felul în care fiecare ministru a urmat programul stabilit”, a afirmat Carmen Dan. 

Din punctul ei de vedere, nu a greșit cu nimic până acum în relația cu premierul Dăncilă, spunând despre aceasta că are o relație corectă cu ea.  „Eu am o comunicare bună cu primul-ministru. Ea rămâne în sfera instituţională când rămânem la Guvern, dar nu am de ce să ascund faptul că ne cunoaştem foarte bine, însă relaţia noastră este o relaţie corectă şi mă bucur că avem un prim-ministru foarte receptiv”, a afirmat ministrul de Interne. 

Ministrul de Interne a trecut în ultimele luni printr-o serie de scandaluri, cel mai aprig dintre acestea fiind cel legat de incidentele violente care au avut loc în timpul protestelor din 10 august din Piața Victoriei. Mai mult, aceasta a început un fel de război personal, dacă îi putem spune așa, cu președintele României, acuzându-l pe Klaus Iohannis că s-a antepronunțat în problema incidentelor violente. Mai mult, Carmen Dan, pare că are ceva de îmoprțit și cu procurorul general al României, Augustin Lazăr. 

Sursa foto: Carmen Dan (Facebook)

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate