joi, februarie 22, 2024
AcasăAgenda ZileiDragnea face pe inocentul și se leapădă de Toader

Dragnea face pe inocentul și se leapădă de Toader

Dragnea face pe inocentul și se leapădă de Toader, anunțând că Guvernul trebuie să înceteze cu această discuţie la nesfârşit pe tema ordonanţelor de urgenţă referitoare la Codurile penale.

Liderul PSD a dat chiar și un „ordin” cum că Parlamentul trebuie să finalizeze procedura începută în acest sens, pentru că ministrul Tudorel Toader nu mai poate continua aşa. 

„Cu privire la OUG, vă spun sincer că în ziua de miercuri m-am amuzat. Vedeam, aşa, un fel de teatru cam ieftin. Îi vedeam pe unii de la Bruxelles care ţipau şi care urlau şi care ameninţau. Pentru ce era acest teatru? Domnul Toader să înţeleagă că nu mai poate continua aşa, trebuie să înceteze cu această atitudine. Mulţi colegi îmi spun că de fapt toată intenţia dumnealui a fost din ianuarie să ridice aceste subiecte în dezbatere şi ca să discutăm trei luni de zile nu de ce avem de făcut în România reală – nu în România imaginară – şi a tot anunţat că va da nişte ordonanţe de urgenţă care de fapt nu s-au dat şi despre care nu are intenţia să le dea vreodată”, a afirmat Liviu Dragnea, prezent la Călărași. 

Acesta a cerut Guvernului în mod ferm să înceteze cu această discuţie la nesfârşit.

„Parlamentul începuse procedura de finalizare a votului pentru Codurile penale, după verificarea de la Curtea Constituţională. A fost o greşeală a PSD că a crezut în unii care au spus că vor da aceste Coduri prin Ordonanţe de urgenţă ca să ajungă la final să se meargă, din câte am înţeles, cu vreo 7 – 8 articole la Bruxelles într-o mare umilinţă. Deci, în ceea ce priveşte Codurile penale şi legislaţia respectivă, Parlamentul trebuie să-şi urmeze cursul pe care îl începuse. Că se vor adopta în această sesiune, în sesiunea următoare, când se vor adopta, aceste legi trebuie să fie finalizate pentru că au deasupra lor controlul CCR”, a mai spus Dragnea.

Potrivit lui, Guvernul trebuie să se ocupe serios de programul de guvernare, când are de gând să adopte ceva anunţă azi şi adoptă într-o săptămână, pentru că nu poate lăsa să se discute despre nişte teme parazite luni de zile. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate