miercuri, iunie 19, 2024
AcasăAgenda ZileiGabriela Firea: O alianță PSD - Pro România este de bun augur

Gabriela Firea: O alianță PSD – Pro România este de bun augur

Gabriela Firea, liderul PSD București, pare mai degrabă liderul PSD România, aceasta dând semnale că social democrații vor o alianță cu Pro România, chiar considerând-o de bun augur. 

„Noi ne dorim, înţeleg că şi PRO România îşi doreşte. Vom discuta şi detaliile tehnice şi cred că este de bun augur o astfel de alianţă. Dacă nu se va putea realiza la nivel naţional este utilă chiar şi la nivelul marilor municipii, oricum Bucureştiul îşi doreşte o astfel de alianţă. Este o alianţă în interesul cetăţenilor din municipiul Bucureşti care au simţit beneficiile unei guvernări bune, o guvernare condusă de Victor Ponta şi un primar general care a fost prea puţin susţinut de guverne, aşa cum sunt eu”, a declarat Gabriela Firea la Convenţia anuală a Pro România.

Aceasta a mai afirmat că și-ar dori ca Primăria Capitalei să beneficieze de aceaşi susţinere, cât a beneficiat Primăria pe timpul premierului Victor Ponta.  Firea a mai precizat că prezenţa sa la eveniment reprezintă un gest de civilizaţie, de colegialitate, chiar şi de prietenie.

„Ne leagă foarte multe lucruri, spun eu că mai multe decât ne despart. Şi cred că împreună am făcut lucruri bune atunci când Victor Ponta era prim-ministru, lucruri care s-au reverberat pozitiv asupra vieţii bucureştenilor. Cred că împreună ne putem uni forţele atât pentru Bucureşti, cât şi pentru România”, a declarat Firea. 

O alianță PSD – Pro România vrea și Ciolacu 

Același lucru l-a afirmat și Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, vorbind de alianțe, dar fără să menționeze vreun partid.

„Nu ştiu ce decizie veţi lua, dar eu sunt hotărât să ascult de români, sunt hotărât, alături de colegii mei, să avem un proiect ambiţios. PSD, ori de câte ori i s-a cântat Prohodul, a ieşit mai întărit. Să ne vedem de drumul nostru, să încercăm alianţe politice pentru viitoarele alegeri. În schimb, repet, decizia o să vă aparţină dumneavoastră, luaţi-o după ce vorbiţi şi cu vecinii dumneavoastră şi cu prietenii, lăsaţi apa să treacă să astupe anumite răni care au apărut între noi şi haideţi să vedem interesul românilor şi interesul naţional, nu al lui Gabi Oprea. Realul interes să scăpăm odată de această dreaptă iresponsabilă”, a declarat Marcel Ciolacu, 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate