sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAgenda ZileiPNL nu va tăia nici pensiile şi nici salariile

PNL nu va tăia nici pensiile şi nici salariile

PNL nu va tăia nici pensiile şi nici salariile, după ce va prelua guvernarea, a declarat senatorul liberal Neamţ Eugen Ţapu-Nazare.

„’Un lucru trebuie să fie foarte clar: mai devreme sau mai târziu, PSD va pleca acasă, din cauza crizei economice în care a aruncat România, dar va lăsa în urmă un haos. De fapt, acest Pact este cântecul de lebădă al unei guvernări care a eşuat pe toate planurile. Este ultima găselniţă a unui partid care nu are nimic în comun cu bunăstarea, cu progresul. Da, PNL va prelua guvernarea. Şi nu va tăia nici pensii, nici salarii. În schimb, va implementa acele măsuri economice care, în al douăsprezecelea ceas, vor reuşi să salveze România de la dezastru”, a spus senatorul liberal.

Potrivit lui, liberalii vor guverna cinstit, pentru români, nu aşa cum a făcut PSD-ul în cei trei ani.

„Pentru că românii au nevoie de o guvernare eficientă, iar generaţiile viitoare nu trebuie să deconteze notele de plată ale PSD-ului”, a declarat, duminică, Eugen Ţapu-Nazare.

Acesta crede că PSD a eşuat pe toate planurile, cu cele trei guverne şi cei 80 de miniştri din ultimii trei ani.

Eugen Ţapu-Nazare a criticat şi lipsa unor politici fiscale predictibile, încurajatoare pentru mediul de afaceri, ceea ce i-a determinat, în opinia sa, pe importanţi agenţi economici să anunţe închiderea fabricilor din România şi mutarea operaţiunilor în alte state.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate