vineri, mai 27, 2022
AcasăAdministrație publicăPSD e mulțumit de cum s-a „descurcat” Firea la condus Capitala

PSD e mulțumit de cum s-a „descurcat” Firea la condus Capitala

PSD e mulțumit de cum s-a „descurcat” Gabriela Firea la condus Capitala, cel puțin asta lasă de înțeles senatorul PSD Lucian Romaşcanu care declarat că social-democrații sunt mulțumiți de activitatea ei. 

„A comunicat foarte bine şi foarte des. Sigur că o aglomerare urbană de o asemenea complexitate, oricât ai face, vor rămâne zone de nemulţumire şi vor rămâne pentru că sunt zeci de ani în care lucrurile mai mult nu s-au făcut decât s-au făcut. Eu cred că, la nivelul general, suntem mulţumiţi de ceea ce s-a întâmplat acolo şi suntem convinşi că ceea ce lipseşte oricărui proiect politic sau guvernamental, şi anume continuitatea, este vitală în administrare şi atunci ne dorim ca PSD, prin doamna Firea, să aibă continuitate la Capitală, pentru a reuşi să arătăm până la capăt ceea ce se poate face bine pentru Bucureşti”, a spus Lucian Romaşcanu, într-o conferinţă de presă.

Potrivit lui, în Bucureşti lucrurile sunt un pic mai complicate în ceea ce priveşte alegerile.

„Există foarte multe orgolii în Capitală, există foarte multe conflicte ideologice, nu neapărat între stânga şi dreapta, ci chiar şi între partidele de dreapta. Noi suntem convinşi că vom reuşi să câştigăm Capitala iarăşi, iar după aceea, dacă se va dovedi necesară o alianţă sau mai multe în cadrul Consiliului General, probabil că se vor negocia şi se vor face”, a afirmat senatorul PSD.

Mai mult, pentru că PSD nu mai are credibilitatea necesară, social democrații vor face alianţe la nivel local.

„Alianţele locale sunt cu totul altfel decât alianţele la centru. Acolo este vorba despre chestii foarte concrete, pe programe foarte concrete, care trebuie să se aplice în beneficiul oamenilor şi, dacă ai nevoie şi găseşti înţelegere pe programul tău în alte zone politice, sunt invitaţi colegii noştri din teritoriu să facă alianţe”, a mai spus el.

Acest lucru este confirmat și de Victor Ponta, care în Maramureș a anunțat că Pro România va face alianțe locale pentru câștigarea primăriilor. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate