joi, septembrie 29, 2022
AcasăAgenda ZileiRăzvan Cuc, Apolodor din Damasc cu realizări pe hârtie

Răzvan Cuc, Apolodor din Damasc cu realizări pe hârtie

Cuc se visează Apolodor din Damasc, realizări pe hârtie, promite construcţia Autostrăzii Sudului şi poduri imaginare peste Dunăre, deşi nu a construit nici măcar 1 metru din drumul expres Craiova-Piteşti, spune liberalul Nicolae Giugea. Potrivit lui, o eventuală remaniere a ministrului transporturilor Răzvan Cuc ar reprezenta o mare uşurare pentru acesta şi o palmă pe obrazul românilor, în condiţiile în care în numai câteva luni Răzvan Cuc a făcut praf toate şantierele de infrastructură din România şi nu a demarat niciun proiect nou.

„Răzvan Cuc nu este numai incompetent dovedit, ci este şi un mincinos talentat, instruit la şcoala PSD-ului de rit nou. A reuşit să-l întreacă şi pe Dragnea la minciuni atunci când vorbeşte despre construcţia de autostrăzi, drumuri, poduri şi căi ferate. Ieri, în Teleorman, a declarat că Autostrada Sudului şi podul peste Dunăre de la Zimnicea sunt într-un stadiu avansat de realizare! Ori noi suntem orbi ori domnia sa are nevoie de tratament de specialitate. Nu a avut curajul să spună că aceste proiecte nici măcar pe hârtie nu există! Nu ştiu cine ar putea să mai creadă vreo promisiune făcută de un ministru PSD-ist al transporturilor, atâta vreme cât guvernele PSD au îngropat toate proiecte de infrastructură aflate în execuţie, iar de 7 ani nu s-a demarat niciun proiect nou!”, a declarat Giugea.
De peste 3 ani, PSD se chinuie să dea drumul lucrărilor la drumul expres Craiova-Piteşti, care ar fi trebuit să fie autostradă, iar singurul lucru cert pe care l-au reuşit până acum este că au blocat traficul rutier prin toată Oltenia.

Apolodor din Damasc cu realizări pe hârtie

„Să nu uităm că Răzvan Cuc a mai fost demis o dată tot pentru incompetenţă, însă, în stilul cunoscut al PSD, l-au reşapat şi l-au băgat pe gâtul românilor ca mare expert nedovedit. Pe unde a umblat prin ţară, Cuc a reziliat contracte, a închis şantiere şi nu a pus nimic în loc! Infrastructura de transporturi din România arată ca un mare şantier abandonat, plin de rugină şi fără speranţă că vom vedea noi proiecte finalizate în următorii 2 ani. Este foarte grav faptul că, potrivit informaţiilor apărute în spaţiul public, Guvernul va tăia la rectificarea bugetară, pentru al treilea an consecutiv, banii pentru autostrăzi şi căi ferate! Poate că acest lucru l-a şi urmărit Răzvan Cuc! Să desfiinţeze contractele şi să închidă şantierele, pentru a nu mai avea cui să facă plăţi şi să dea, astfel, o mână de ajutor Guvernului aflat în faţa unei mari crize bugetare.Somez pe această cale Guvernul să nu îndrăznească să afecteze banii alocaţi investiţiilor în infrastructura de transporturi!”, a declarat deputalul liberal.
Dacă şi anul acesta se vor tăia banii de investiţii, atunci Guvernul ne împinge cu siguranţă către o criză economică.
„Îi recomand doamnei Dăncilă să-l demită urgent pe Răzvan Cuc şi cel puţin o treime din neamurile angajate la Compania de autostrăzi, care iau lunar zeci de mii de lei salariu şi nu prestează nimic. De asemenea, Guvernul să pună mâna şi să finalizeze măcar lucrările de infrastructură începute de alţii, dacă proiecte noi nu este capabil să elaboreze”, a mai spus Giugea.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate