vineri, mai 27, 2022
AcasăAgenda ZileiRomânia se află într-o stare de asediu nedeclarată, de trei ani

România se află într-o stare de asediu nedeclarată, de trei ani

România se află într-o stare de asediu nedeclarată, de trei ani, acțiunile PSD fiind unele de gangsterism politic, este de părere prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan. 

„Trei ani de zile ne-am aflat sub asediul celei mai virulente forme de gangsterism politic practicate de PSD. Klaus Iohannis şi PNL au dus una dintre cele mai dure lupte politice din ultimii 30 de ani. Ne-am aflat într-o stare de asediu nedeclarată. Democraţia, statul de drept au fost atacate la temelie cu un singur scop: ca prin pârghii legislative, instituţiile statului să fie controlate, subordonate şi puse la picioarele infractorilor din spatele liderilor politici ai PSD”, a declarat Turcan.

Iohannis a lupta cu o stare de asediu nedeclarată

Potrivit ei, Klaus Iohannis a fost, în toată această perioadă, o ancoră de stabilitate şi în timp ce reprezentanţii PSD din Parlament şi din Guvern atacau instituţiile, atacau drepturile fundamentale ale românilor, atacau românii, atacau partenerii internaţionali, companiile private, Klaus Iohannis şi PNL le-au făcut viaţa un coşmar celor care au dorit să acapareze România.

Social-democraţii au dat legi ca să îi scape pe corupţi, au dat drumul la 19.000 de infractori periculoşi pe stradă şi i-au apăsat pe oameni cu povara unui trai mai scump, a mai spus vice-liderul liberalilor. 

„De trei ani, România este campioană în Uniunea Europeană la creşterea preţurilor. Şi-au pus pilele şi clienţii pe funcţii plătite într-o lună cu leafa unui om de rând pe un an. Nu le-a păsat de spitale, unde oamenii mor cu zile. Adevărul gol goluţ este că, aproape trei ani, au guvernat împotriva românilor. Pe preşedintele votat de romani l-au sabotat, pe cetăţeni i-au dispreţuit, minţit şi furat. PSD a dat naştere unui stat care lucrează împotriva românilor. De aceea, PSD trebuie înlăturat de la putere. Oricine au fost liderii, crezul politic a fost unul singur: că România le aparţine”, a mai spus Raluca Turcan.

 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate