sâmbătă, decembrie 9, 2023
AcasăAgenda ZileiStudiul de impact pentru creşterea salariului minim, finalizat săptămâna aceasta

Studiul de impact pentru creşterea salariului minim, finalizat săptămâna aceasta

Studiul de impact cu privire la creşterea salariului minim va fi finalizat săptămâna aceasta, a declarat premierul Ludovic Orban. 

„Constatăm că PSD şi-a pierdut complet uzul raţiunii, PSD a devenit o sursă de minciuni răspândite sistematic, care nu au nicio legătură cu realitatea. Singurul lucru care le-a mai rămas la dispoziţie în încercarea disperată de a mai câştiga voturi este calomnia, minciuna, manipularea, dezinformarea, care sunt aplicate pe scară largă. Le spun bunicilor şi părinţilor noştri că PNL are ca obiectiv creşterea pensiilor, că nu se va atinge nimeni de pensiile pe care le au. Ne dorim creşterea pensiilor bazată pe o dezvoltare economică, pe piloni stabili şi sustenabili, cum sunt investiţiile, creşterea productivităţii, dinamizarea economiei, creşterea salariului”, a susţinut Orban.

Totodată, angajaţii nu trebuie să se teamă că le va scădea salariul.

„Niciun angajat nu trebuie să se teamă că este în pericol să i se scadă salariul, dimpotrivă în cursul acestei săptămâni vom finaliza analiza şi studiul de impact şi vom propune creşterea salariului minim pe economie, cu o sumă care urmează să fie stabilită în baza unor indicatori obiectivi – indicele productivităţii, creşterea economică, rata inflaţiei, astfel încât această creştere a salariului minim să aibă efecte benefice asupra economiei şi să ducă cu adevărat nu numai la creşterea veniturilor angajaţilor, ci şi la o stabilitate a companiilor şi la crearea unor stimuli pentru dezvoltarea economică”, a explicat prim-ministrul.

Mai mult, Guvernul Orban are ca obiectiv prioritar construcţia de spitale noi, în special a celor trei regionale pentru care există finanţare de la buget.

„Cei care nu au fost capabili să construiască spitale, deşi aveau în programul de guvernare construcţia a opt spitale regionale, şi aici mă refer la PSD, au lansat minciuni gogonate în spaţiul public despre închiderea de spitale. Nu este prevăzută în Programul de guvernare al PNL şi nu avem intenţia să închidem niciun spital”, a subliniat Ludovic Orban. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate