marți, august 16, 2022
AcasăAgenda ZileiTomac propune PNL, USR și PLUS o listă unică de candidată

Tomac propune PNL, USR și PLUS o listă unică de candidată

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, face un apel către liderii PNL, USR şi PLUS ca, în cel mai scurt timp, să le propună cetăţenilor o listă unică de candidaţi care să garanteze eliminarea completă a PSD din administraţia locală a Capitalei.

În lipsa celor două tururi de scrutin pentru alegerile locale, bucureştenii aşteaptă un semnal clar din partea liderilor politici în ceea ce priveşte desemnarea unor candidaţi comuni pentru toate primăriile din Bucureşti, le spune Eugen Tomac, într-o scrisoare deschisă postată marţi seara pe pagina sa de Facebook şi adresată lui Ludovic Orban, prim-ministru interimar şi preşedinte PNL, lui Dan Barna – preşedinte USR şi lui Dacian Cioloş – preşedinte PLUS.  

„Bucureştenii încă aşteaptă o acţiune responsabilă şi hotărâtă a liderilor de dreapta din Bucureşti. Partidul Mişcarea Populară consideră că desemnarea unui candidat unic pentru funcţia de primar general nu este suficientă pentru a scoate Capitala de sub dominaţia PSD. În lipsa celor două tururi de scrutin pentru alegerile locale, bucureştenii aşteaptă un semnal clar din partea liderilor politici în ceea ce priveşte desemnarea unor candidaţi comuni pentru toate primăriile din Bucureşti”, a mai spus Tomac.

Potrivit lui, cele patru partide trebuie să rămâne unite pentru a putea înlătura PSD din administrația locală.

„În acest sens, facem un apel ca, în cel mai scurt timp, să le propunem cetăţenilor o listă unică de candidaţi care să ne garanteze eliminarea completă a PSD din administraţia locală a Capitalei. Partidul Mişcarea Populară a susţinut în mod constant crearea unei astfel de coaliţii, singura care ne poate duce spre victoria sigură împotriva PSD”, a mai scris liderul PMP. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate