marți, noiembrie 28, 2023
AcasăAgenda ZileiDoar politicienii PSD au fost implicați în incidentele din 10 august

Doar politicienii PSD au fost implicați în incidentele din 10 august

Doar politicienii PSD au fost implicați în incidentele din 10 august 2018 din Piața Victoriei, a declarat ministrul Internelor, Marcel Vela.

„Dacă ne referim probabil la spectrul politic, dreapta nu are nicio legătură cu această problemă gravă care s-a întâmplat în 10-11 august dintr-un motiv foarte simplu: la guvernare era PSD-ul, domnul Liviu Dragnea conducea toată România, doamna Carmen Dan era ministrul Afacerilor Interne şi subalternii domniei sale erau în Piaţa Victoriei. Eu sunt autentic de dreapta, sunt membru al PNL din 1990 şi eram şi senator la Comisia de apărare în 10 august. Nu am avut nicio legătură vizavi de spectrul din dreapta, eu fiind la vremea respectivă senator şi preşedinte al Comisiei de apărare din Senat. Este exclusă implicarea unor politicieni, alţii decât din PSD şi o să vedeţi probabil la finalul anchetei”, a declarat ministrul Internelor, Marcel Vela.

Ministrul a ținut să facă această precizare după ce viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a declarat că 10 august este născut practic atât din stânga, cât şi din dreapta. Mişcările de stradă se leagă de dreapta, însă intervenţia se leagă de stânga.

Cât priveşte audierea fostului ministru al Internelor Carmen Dan la DIICOT privind evenimentele din 10 august 2018, Vela a spus că este o audiere care va face multă lumină în acest caz.

„Nu vreau să analizez activitatea magistraţilor, dar este o audiere care, presupun eu, va face multă lumină în acest caz. Sunt ministru de Interne, nu pot să-mi dau cu păreri despre momentul unei convocări, unei citaţii”, a mai spus ministrul.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai accesate