sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăAdministrație publicăPrimarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că șefa ADP și-a extins vila...

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că șefa ADP și-a extins vila cu resursele instituției

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, o acuză pe șefa Administrației Domeniului Public Sector 1 de delapidare, susținând că și-a extins vila pe banii și cu mijloacele Primăriei.

”Am cerut și primit demisia directoarei Administrației Domeniului Public Sector 1. Am descoperit că în loc să se ocupe de întreținerea spațiilor verzi, folosea resursele instituției (materiale, utilaje și muncitori) pentru a-și construi o anexă la vila ei”

Potrivit organigramei ADP, directorul general este Dumitra Matei, iar potrivit declarației de avere a Dumitrei Matei, aceasta are o vilă de 90 mp. în Găiseni, județul Giurgiu și două apartamente în București.

Clotilde Armand a mai spus că vineri va înainta către procurori plângerea penală pentru abuz în serviciu și delapidare.

”Astăzi voi înainta către procurori plângerea penală pentru abuz în serviciu și delapidare. Să fie foarte clar pentru toți angajații: toleranță zero la corupție în Primăria Sectorului 1”.

Ea a mai dezvăluit că în această ’’importantă operațiune’’ este implicat și ”fratele unui lider de sindicat, apropiat de fostul primar, angajat al ADP, care contestă deciziile de reorganizare a primăriei și strânge semnături pentru un fel pseudo-referendum inițiat de PSD de demitere a primarului”.

ADP Sector 1, un adevărat cuib infracțional, a mai fost în atenția publică pentru că angajații instituției au încasat ilegal, vreme de patru ani un spor de antenă pentru radiații inexistente, spor care reprezintă 15% din salariu. Escrocheria de aici era un flagrantă: nivelul de radiații măsurat de A.N.C.O.M era de 1379 de ori mai mic decît nivelul de referință.

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate