marți, august 16, 2022
AcasăAgenda ZileiPoliticăVictor Ponta nu colaborează cu PSD că are prea mulți hoți

Victor Ponta nu colaborează cu PSD că are prea mulți hoți

Victor Ponta, liderul Pro România, nu colaborează cu PSD că are prea mulți hoți sau mai precis, după cum spunea el, există tagma jefuitorilor lipiţi de Dragnea, lipiţi de Dăncilă, lipiţi de Ciolacu acum. 

„Noi, cei din Pro România, nu facem înţelegeri cu cei care au vândut şi vând PSD-ul la bucată, pe vremea lui Dragnea, pe vremea lui Dăncilă şi pe vremea lui Ciolacu. M-am gândit că o să aibă congresul sâmbătă şi se va face curăţenie, un nou început, alţi oameni. N-au făcut nici congresul şi când o să-l facă înţeleg că o să-l facă cu oamenii lui Dragnea şi Dăncilă. Am tot zis, poate se schimbă, poate îşi dau seama ce-au greşit, dar după ziua de ieri mi-e foarte clar prin oamenii care rămân în conducerea PSD”, a afirmat liderul Pro România.

PSD are prea mulți hoți

Victor Ponta a mai spus că partidele de dreapta, deşi nu se suferă i-a dus mintea să se unească şi se vor uni, PNL cu USR cu PMP.

„Problema lor nu e preşedintele, problema lor e tagma jefuitorilor, lipiţi de Dragnea, lipiţi de Dăncilă, lipiţi de Ciolacu acum şi faptul că nu mai văd norodul din cauza tagmei jefuitorilor, care se lipesc, se ventuzează”, a mai afirmat preşedintele Pro România. 

Mai mult, acesta a atacat mai toate partidele din România, aformând că țara se confruntă cu mai multe furtuni în același timp, dar nimeni nu face nimic. 

„Este ca şi când ai avea trei furtuni, trei uragane în acelaşi timp, pe de o parte este epidemia de coronavirus, care nu cred că se încheie foarte rapid şi cred că este o criză care trebuie tratată 24 de ore din 24, cu maximă atenţie. Avem o altă criză, o criză bugetară şi fiscală, Comisia Europeană a început împotriva României procedura de deficit excesiv, nu sunt bani decât până în septembrie, nu vor să dea alocaţiile, pensiile şi lucrurile vor merge din ce în ce mai rău, pe lunile ianuarie şi februarie încasările sunt mai mici, nu se dă TVA-ul înapoi firmelor private. O altă criză care nu ţine de România, dar care să sperăm că nu ne va afecta, criza migranţilor care a reizbucnit, este în acest moment un focar la graniţa vecinului nostru Bulgaria şi a Greciei”, a afirmat preşedintele Pro România.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate